Aanleiding samenstellen nieuw Familieboek Vanaf nevenstaande datum is niet alleen aandacht besteed aan de follow up van het het bezoek van onze familie uit Brazilië, maar is ook het idee van een nieuw familieboek ontstaan en is veel aandacht besteed aan de verdere invulling van de gegevens in de verschillende takken, zodanig dat publicatie mogelijk werd. Overigens wil dat niet zeggen dat de invulling van de basisgegevens compleet is. Als niet in archieven kan of mag worden gezocht o.a. wegens privacy reden, kan informatie alleen worden verkregen door navraag te doen bij familieleden. Bestellingen Familieboek
Actueel
Ontwikkelingen in/van de stamboom
Familiebezoek uit Brazilië Denise, Manoel en Liane van der Haagen da Silva uit Rio de Janeiro hebben in september 2010 een bezoek gebracht aan Alkmaar, Den Helder en Amsterdam. Bedoeling was met eigen ogen de omgeving te zien van hun voorvader Simon Cornelis CA8 en de familie in Nederland persoonlijk te ontmoeten.
Veel archieven in Haarlem, Dordrecht, Arnhem, Alkmaar, Den Helder, Den Haag en Amsterdam zijn geraadpleegd; daarnaast is uitgebreid gebruik gemaakt van talloze bronnen op internet, o.a. krantenarchieven, WiewasWie, beeldbanken en, niet te vergeten, het bestaande familie- archief, ontstaan bij het samenstellen van het eerste fa- milieboek.
Het samenstellen van het nieuwe boek om de uitgave te laten plaatsvinden, nam geruime tijd in beslag. Dit omdat het samenstellen van inzichtelijke grafische overzichten een hoge prioriteit had. Daarnaast nam het samenstellen van de index eveneens een groot tijdsbeslag. Uiteindelijk is het boek (600 jaar in 600 pagina’s) 22 december 2018 opgeleverd. Hoewel een groot aantal exemplaren (wereldwijd) verkocht is, is er nog een voorraad beschikbaar. Bestellingen kunnen worden verricht middels een opgave per email naar familieboek@vanderhaagen.eu Het boek is nu te koop voor € 50 per stuk (was bij verschijnen € 70)
Dec. ‘18 21 MAART ‘11 31